23 augustus
25 augustus 2014
23 augustus Weer een bergtrekjet op het programma vandaag! Deze was superstijl! 2u bijna recht naar boven klimmen en 2 recht naar beneden natuurlijk! We zijn terug gereden naar Biogradska National park. De puppies blijven aan de auto, oeioei als dat maar goedkomt! De kleinste heeft niet in de auto geplast en kruipt snachts stiekem bij Luba om te slapen, keilief! We passeren de plek nog eens waar we de zwerfhondjes ontmoet hadden en leggen er nog wat eten! We moeten vd vrouw van het park maar 1 ticket betalen! We klimmen naar katun goles. Dat zijn cattle breeders die van mei tot oktober hoog in de bergen gaan leven met hun kuddes en leven vd natuur! De klim was zwaar, maar zeer de moeite! Een man roept ons en laat ons zijn huisje zien! Keigezellig! We kunnen hier eten als we willen! Alles vers, hij laat me zijn keuken zien en ik mag aanwijzen wat we willen eten! Hmmmm drank vd bergvruchten, zelfgemaakte honing, confituur, kaas en brood!!! Keilekker!!! Het is hier megagezellig! We zien de honden met hun geiten wandelen, andere plukken bessen, iedereen doet iets leuks! We genieten vd pure rust! Mag wel na de puppyherrie! De man wijst ons de weg naar een bergtop met een mooi uitzicht! Die kunnen we er nog wel bij (-:! Was inderdaad mooi! De klim naar beneden ging vlotter (-:! Onze puppies hebben ons matrasje stukgebeten die we buiten hadden gelegd voor hun en zijn nieuwe leiband v 15 euro! Grrrrrr..... Als we ze loslaten hebben ze allemaal wel ergens wat stront gegeten! We moeten in alle richtingen lopen om ze te kunnen vangen! Stomme strontvreters!!! We proppen ze in de auto en rijden naar Dalovica. Onze laatste stop in Montenegro! Montenegro is echt een mooi land! Dan de kleine puppy die op mijn schoot zit moet weer overgeven, alles in de auto! En hij had mensenkaka gegeten van iemand dus alles wat eruit kwam was stront!! WALGELIJK!!!!! We stoppen ergens en vegen al de sporen weg! En wassen alles 100keer af! Wat een puppyellende!!!! Wat een vakantie!!! We slapen op een berg in een bergdorpje! De grot die hier zou liggen, volgens de kaart, vinden we niet! We koken dan maar chili en wassen ons! Kleine puppy snapt niet goed wat hondeneten is en wil niet eten. Hij zoekt liever naar vuilnis op de straten! We plakken nog onze lichtgevende sterren tegen het plafond! Hebben al de ramen met folie afgeplakt voor de zon en voor Grita die niet kan slapen met zoveel licht. Maar ik kan niet meer slapen met zo weinig licht, dus heb ik nu lichtgevende sterren gekregen (-:!
Juliette van dijck:25 augustus 2014is den auto ondertussen al wat opgefrist? of slapen jullie nu buiten? denk ook aan jullie gezondheid , want moet nog je hele leven mee !!!!!
Julie nosaurus:26 augustus 2014vandaag was een openbaring, wasmachine gevonden, droogkast, warme douche, internet en autogarage. onze draad gerepareerd en onze matras verlucht!!!! We kunnen zalig slapen nu!