19 september

24 september 2014 - Altlengbach, Oostenrijk

19 september Het meer Neusiedl am See is eigenlijk pas de moeite als je een boottripje nam, maar dat was pas om 3u. Is de moeite denk ik, want is beschermd door Unesco. Maar we gaan daar nu niet op wachten, want vandaag arriveren Jefke en Juliettje, Annie en Karel. We rijden naar Wenen, want daar ontmoeten we elkaar...dachten we. Blijkbaar zitten ze in Altlengbach nog een 40 minuutjes rijden. Gaan dan iets eten in Wenen en rijden nog verder. Daar ontmoeten we elkaar na effe zoeken! We knuffelen elkaar en zijn heel blij dat ze met 10 vingers en 10 tenen zijn aangekomen! We drinken er samen 1tje op en gaan dan de Camping zoeken! 37€ voor 3 auto's dat is wel een goeie prijs voor in Oostenrijk! Het was een oude mooie boerderij middenin groene prachtige rustige heuvels. Echt een ideale plek om samen onze vakantie door te brengen! Het is fijn om familiebezoek te krijgen uit ons belgenlandje! We babbelen veel bij en onze hondjes kunnen nu wat wennen aan de eerste andere belgen(-: We doen een kleine wandeling, genieten van een propere douche en zitten nog gezellig buiten tot we gaan slapen!

1. Juliette van dijck:
    24 september 2014
    ja twas een heel opluchting dat we jullie zagen en hoorde aankomen met een groot lawaai van uwen toeter ! jullie zagen er allebij super gelukkig uit ! en dan zijn wij ook gelukkig he !!!!