17 juli
20 juli 2014
17 juli Niet veel te vertellen, ik heb grita huisarrest gegeven, want als ge haar laat doen zou ze gehandicapt terug op haar skateboard springen! En ze kreunt nu al van de pijn! We zijn ff naar de rivier gewandeld om Happy ( en Grita) wat te entertainen! En dan naar een klein meertje! Niet zo heel bijzonders! Maar Grita een hele dag binnen houden is onmogelijk! Heb dan op de kamer gekookt voor ons en de rest vd dag was niet veel anders! Savonds een ijsje gegeten in ons Hotel! De uitbater is een keilieve man. Heel de familie eigenlijk! Je hebt niet het gevoel dat je op Hotel zit, want de moeder zit buiten op de grond salade schoon te maken, de peuters vd dochter fietsen hier rond! Het ligt hier vol pampers en hun St Bernard hond loopt hier ook overal rond! Grita haar wonden lekken allemaal, ze moet lagen handdoeken in bed leggen en zelfs dat helpt niet! Happy heeft haar regels nog, dus haar selfmade onderbroek moet ik ook continue int oog houden en verversen of alles word hier gedoopt in bloed! Vandaag ben ik Full time verpleegster! (-:
Juliette van dijck:20 juli 2014verpleger , kan een zwaar beroep zijn . als ge dat met liefde doet , verlicht het werk !!!!