14 september
17 september 2014 - Belgrado, Servië
14 september De nieuwe puppy (Lazar) doet het goed! Toen we hem zijn ontwormingspilletje hebben gegeven heeft hij ineens interesse om te eten! Dat doet ons deugd! Hij is ook veel vinniger nu! Yes, nu durf ik pas te zeggen dat hij er wel door komt! We rijden terug naar Belgrado stad! Het is zondag en alles is open, keitof! We gaan naar een leuke gallerij waar iedereen alles komt verkopen wat die zelf gemaakt heeft! Keitoffe spulletjes! Dan wandelen we naar een Vegetarisch restaurantje Ravost House. Het is echt zoeken want vanbuiten zie je niet dat het een restaurant is, het is eigenlijk een verborgen geheime restaurant. Je komt binnen precies in een appartementsgebouw en de deur is zoals elke andere deur op de gang en als je binnenkomt, ben je ineens in een nieuwe wereld terecht gekomen! Het is hier mega gezellig! Het eten was OVERheerlijk!!!!! Om je vingers af te likken!!! We wandelen in de stad en doen nog een tof jazzcafe! Ook echt gezellig hier! En gaan savonds terug eten in het vegetarisch restaurant ! Ze waren blij ons terug te zien! Precies of we kwamen hier elke dag! Toffe obers, ze waren verliefd op onze hondjes! We vertellen ons hele verhaal! We krijgen zijn telefoonnummer en als het niet lukt bij de border of als we een ander probleem hebben, moeten we hem bellen en wil hij ons helpen! Keilief! Echt de mensen in Servie zal ik nooit vergeten! Je word er zelf een beter mens van! We rijden terug naar de plek van gisteren. Hier was het rustig!
Juliette van dijck:24 september 2014er zijn nog lieve mensen op onze aardbol !