12 juli

17 juli 2014 - Male Rebrce, Slovenië

12 juli Goed geslapen! We rijden naar Postonja Caves! Amai Walibi is er niks tegen, zo toeristisch! Happy mag weer niet mee, maar hier hebben ze wel iets voorzien voor honden! Dat was dik in orde, dus Happy kon hier rustig nog wat chillen bij de shiba en york(-: We moeten met onze engelse groep in een treintje stappen en rijden doorheen de grot!! Weer abnormaal hoe groot die was en MASSAS stalagtieten- en mieten!!!! Ondanks het hoge walibigehalte wel echt een prachtige grot!!! In het midden stopte het treintje en kon je verder wandelen echt Wauw!!!! Het heeft 1 jaar tijd nodig voor je 1 cm stalagmiet hebt!!! Deze waren ongeveer 15 m hoog, dat kan tellen! Deze grot had al electriciteit voordat Londen dat had! In het midden was er dan een aquarium met de human fish! Een soort blind of doof diertje dat in de grotten leeft! Keizielig het zieltje kan 100 jaar worden en word dan tentoongesteld zodat mensen hem kunnen zien! Grita heeft haar mening snel duidelijk gemaakt tegen de gids, hebben het ook in de klachtenboek gaan melden dat het echt zielig is! Ze zeggen dan dat die aquarium met de beste condities is gebouwd! En dat ze ze om de 2 maanden ze wisselen met een ander diertje!!! Achja een antwoord in hun voordeel hebben ze toch altijd wel klaar! We halen Happy op en rijden door naar ... ik zie een bordje Rakov Scokjan staan! Het klinkt leuk, dus ik wil eens gaan kijken het was maar 4 km verder! Even gaan kijken is een hele dag geworden en een Mooie!!! 2 Verlaten grotten ( thatswhatweneed) (zelkje jama + ?) Prachtig hier! Hier kunnen we nog eens op ontdekking, er is niemand, buiten ons! We doen onze sandalen aan, want we moeten door het water de grot in! Hebben geen flitslamp bij, dus moeten het stellen met het licht v mijn gsm! Bijna niet te doen! Maar eindelijk iets dat nog niet uitgebuit is door het toerisme en waar onze fantasie zijn eigen weg kan gaan! Het bos naast de grotten was ook tof! Dan rijden we echt naar cerknica lake, waar we morgen gaan wandelen. Nu gaan we hier gewoon in de buurt slapen! Keileuke slaapplaats gevonden.

1. Juliette van dijck:
    17 juli 2014
    zie maar dat ge het veilig houd !!!!
    amuzement is verzekerd bij jullie !